Wim van Putten

Advocaat

Wim van Putten heeft een brede ervaring opgebouwd in het ondernemingsrecht en het contractenrecht, met een nadruk op het vastgoedrecht.

Ook het aansprakelijkheidsrecht in bouwzaken behoort tot zijn vaste praktijk. Met zijn ruime ervaring in het huurrecht, staat hij professionele verhuurders, maar ook huurders bij.

Wim is sedert 1989 lid van de balie te Antwerpen.

Mari-Angeles Véga Leon

Advocaat

Mari-Angeles Vega Leon assisteert cliënten bij de redactie, onderhandeling en geschillenbeslechting rond allerlei (handels)contracten.

Aangezien haar praktijk een uitgesproken internationaal accent heeft, is zij zeer beslagen in het internationaal privaatrecht. Zij wordt regelmatig voor haar expertise geconsulteerd door buitenlandse (veelal Spaanstalige) cliënten, advocaten en juristen.

Mari-Angeles is sedert 1991 lid van de Balie van Antwerpen

Els Devroe

Advocaat

Els Devroe behandelt voornamelijk dossiers in het kader van het sociaal zekerheidsrecht en verzekeringsrecht, zoals zaken op het gebied van ziekteverzekering en arbeidsongevallen.

Zij heeft ook een bijzondere expertise opgebouwd in verband met medische aansprakelijkheidsdossiers en verkeerszaken, zowel wat betreft de burgerlijke als strafrechtelijke verdediging.

Els is sedert 1990 lid van de Balie te Antwerpen.

 

Mariska Volkerink

Jurist

Mariska Volkerink was sinds 2000 advocaat Nederlands arbeidsrecht.
Vanaf 2009 is zij als jurist betrokken bij Lodge Advocaten. Zij behandelt veel zaken betreffende het grensoverschrijdend arbeidsrecht. Mariska adviseert Belgische en Nederlandse werknemers en werkgevers omtrent Nederlands arbeidsrecht, waaronder ook reorganisaties.

Krit Brocheler

Advocaat

Krit Brocheler is gespecialiseerd in internationaal strafrecht met de nadruk op gewelds- en drugsdelicten.

Hij procedeert bovendien regelmatig in uiteenlopende civiele- en handelsprocedures.

Krit werd in 2009 beëdigd als advocaat bij hetColegio de Abogados de Madrid.

Giaco Nijman

Advocaat

Giaco Nijman is met name werkzaam op het gebied van het contracten- en ondernemingsrecht.

Binnen deze rechtsgebieden houdt hij zich bezig met bijvoorbeeld ondernemingsrechtelijke transacties en allerhande vormen van samenwerkingen tussen bedrijven, dit in zowel nationale als internationale context. Giaco adviseert bedrijven over uiteenlopende ondernemingsrechtelijke onderwerpen.

In 1994 is Giaco beëdigd als advocaat. Na enige tijd verruilde hij de advocatuur enkele jaren in voor het bedrijfsleven. Sindsdien brengt hij bedrijven met vergroot inlevingsvermogen en praktijkgerichte kennis, passende adviezen en oplossingen als advocaat.

Chantal van der Ent

Advocaat

Chantal Schulz staat haar cliënten hoofdzakelijk bij in ondernemingsrechtelijke vraagstukken en schuldsituaties.

Bovendien procedeert Chantal regelmatig in uiteenlopende civiele kwesties, zoals op het vlak van het contractenrecht en insolventierecht.
Verder heeft zij specifieke ervaring in het bijstaan van cliënten in de financiële dienstverlening en cliënten die zich (met hun onderneming) in een problematische schuldsituatie bevinden.

Chantal is advocaat sinds 2005. Haar ervaring in de wereld van de financiële dienstverlening deed zij op bij een bankverzekeraar, waar zij voor haar intrede in de advocatuur jarenlang werkzaam is geweest als bedrijfsjurist.

Jan Sneep

Advocaat

Jan Sneep is gespecialiseerd in het (internationaal) strafrecht.

Jan behandelt de laatste jaren met name zware geweldsdelicten en Opiumwetzaken, maar is ook breder actief binnen het strafrecht. Bekendheid verwierf hij met enkele spraakmakende zaken als: ‘de Tilburgse hotelmoord’, ‘de moord op zwerver Samba’ en ‘de Barendrechtse vrachtwagenmoord’.

Jan is advocaat sinds 2003 en lid van ondermeer de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten,  de Commissie Strafrecht Zeeland-West-Brabant en van het Forum Levenslang.

Roel van Huizen

Fiscalist

Roel van Huizen is fiscaal econoom met een sterk cijfermatig inzicht.

Roel adviseert cliënten op een breed fiscaal-economisch vlak. Tot zijn cliënten mag Roel, naast een aantal (vermogende) particulieren, vooral ondernemingen uit het midden- en grootbedrijf rekenen.
Roel is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

Marcella de Maaré

Advocaat

Marcella de Maaré is gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Marcella is een ervaren echtscheidingsadvocaat en scheidingsmediatior. Ze heeft veel (proces)ervaring met echtscheidingen (ook bij ondernemers!), alimentatiezaken en boedelscheidingen. Marcella is een pragmatische, oplossingsgerichte conflictmanager, voor wie het welzijn van (eventuele) kinderen een belangrijke rol speelt.

Marcella is advocaat sinds 2006. Ze is gecertificeerd scheidingsmediator en registermediator (Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators -vFas- en aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland -MfN-).